Winny van Erp

Winny van Erp

Het begin is zooo kostbaar....

Hallo, mijn naam is Winny van Erp. Na 10 jaar bij mijn dochters thuis te zijn geweest ben ik in mei 2016 gaan werken als ambulante jeugdhulpverlener bij psychologenpraktijk Moventis. In 2004 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Zuyd als Sociaal Pedagogische Hulpverlener. Na kort gewerkt te hebben werd in 2006 mijn oudste dochter geboren en besloot ik thuis te blijven.
Binnen mijn werk geef ik begeleiding aan ouders die om verschillende redenen psychisch vastlopen. Via verschillende interventies geef ik opvoedondersteuning zowel thuis als in onze praktijk. In dit werk zie ik dat ouders die psychisch belast zijn moeilijk contact maken met hun pasgeborene. Babymassage is hier een mooi gereedschap voor om concreet met dit contact aan de slag te gaan. Nu ik Shantala babymassage een aantal keer heb ingezet, ben ik ervan overtuigd dat deze massage een cadeau voor zowel ouder als baby is.
Naast mijn werk bij Moventis wil ik bij Babymassage Limburg gaan genieten van ouders en hun baby's die op zoek zijn naar een moment van exclusieve tijd voor elkaar.

Groetjes Winny