Gerty Hermans

Gerty Hermans

Mensen dichter bij zichzelf brengen....

Hallo, mijn naam is Gerty Hermans, van origine verzorgende IG en geruime tijd werkzaam geweest binnen de ouderenzorg.

Tijdens mijn studie werd ik opgeleid tot kraamverzorgende. Ondanks dat ik alle stages met goed gevolg afrondde, lukte het na mijn studie niet om werk te vinden binnen de kraamzorg.

Een aantal jaren geleden werd mijn aandacht getrokken naar het massagevak. Inmiddels heb ik verschillende diploma's behaald, waaronder die van zwangerschapsmassage en babymassage.

Als persoon vind ik het belangrijk om je aandacht te kunnen focussen. Het volledig met je aandacht bij je baby zijn vind ik absoluut meerwaarde hebben, zeker in de drukke tijd waarin we momenteel leven.

Voordat ik met de opleiding tot docent Shantala babymassage begon wist ik niet dat dit werk mij zoveel voldoening zou geven. Het pure contact dat er ontstaat tussen ouder en kind, de volledige aandacht en de bewuste aanrakingen die er plaatsvinden maken mij elke keer weer blij. Shantala babymassage is een bijzondere manier om je baby beter te leren kennen en zijn lichaamstaal beter te begrijpen.

Groetjes Gerty

Zwangerschapsmassage en meer

zwangerschapsmassage
Babymassage

Liefdevolle en bewuste aanraking, met volle aandacht, het is onmisbaar voor een gezonde ontwikkeling van baby's

zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage

Extra aandacht tijdens je zwangerschap. Gun jezelf en je kindje het gevoel van intense ontspanning...

integraal massage
Integrale massage

Integrale massage is een holistische massage. Balans tussen lichaam en geest. Kom weer in contact met jezelf en je gevoel

Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Massage tijdens de zwangerschap kan verlichting

geven bij zwangerschapskwaaltjes, het maakt je bewust van de veranderingen in je lichaam, en verbetert de doorbloeding. Even een momentje voor jezelf en je kleine wondertje.....zo belangrijk in deze bijzondere periode in je leven. Zwangerschapsmassage kan geboekt worden na de veertiende week van je zwangerschap, bij een volledig gezonde zwangerschap. Er wordt gebruik gemaakt van een neutrale massageolie. De drukpunten welke in verbinding staan met de baarmoeder worden vermeden.

integrale massage

integrale massage

Werkt ontspannend voor lichaam en geest

Leren luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. De pijn en spanning die zich heeft opgebouwd, die vaak als vanzelfsprekend wordt gezien. Moeheid, stress, gespannenheid. Als we nu wel eens aandacht geven aan die signalen van ons lijf zouden we kunnen luisteren naar de emotie erachter en terugkeren naar ons gevoel.....  

Babymassage

babymassage

Liefdevolle en bewuste aanraking

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en héérlijk om te ontvangen én te geven. Het kan door de ouder/verzorger gegeven worden en is voor beiden een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht geven!